Кетеринг

За приказната да биде целосна,La Cafeteria излегува во пресрет на нашите клиенти, па за таа цел, склучува соработка со врвни кетеринг услуги кои нудат неодолива храна по Ваш избор како дополнително уживање во вашите приватни и бизнис прослави, коктел забави, промоции и бизнис семинари. Ви ги нудиме следните кетеринг сервиси, но доколку имате Ваш избор за кетеринг Ви стоиме на располагање.

ДИШ ресторан

ДИШ кетеринг се грижи за сите гурмански детали и посебни вештини кои ја креираат основата за извонредната кулинарска имагинација.

Повеќе

Везилка

Везилка кетеринг е Вашиот избор за неодолива храна и незаборавно искуство за секакви пригоди.

Повеќе

City Catering

Кетеринг компанија која се занимава со кетеринг услуги, планирање на настани и изнајмување на опрема.

Повеќе

БОБ-ДЕН кетеринг

Контакт телефон: 075/ 710-610
077/ 710-610


Повеќе

КАНАПЕ кетеринг

КАНАПЕ кетеринг постои само за Вас и наша примарна цел е да ги задоволиме вкусовите и на најпребирливите клиенти.

Повеќе

L & L кетеринг

Нашата цел е да им покажеме на клиентите дека сме првата професионална агенција за кетеринг, со многу сериозен пристап кон секој клиент.

Повеќе

ПАППАС кетеринг

Контакт телефон: : 071/297-925
077/575-085
keteringservispappas@gmail.com

Повеќе